Home » Voor wie?

Walk On is voor iedereen die klachten heeft van gewrichten en pijnlijke voeten.

Zowel bij volwassenen als kinderen bekijken wij zorgvuldig uw klachten.

 

 

RS Scan

Via RS Scan analyseren we de voetbeweging tijdens het wandelen of lopen. Een hoge meetsnelheid en sensorresolutie zorgen voor een gedetailleerde weergave van de drukverdeling en voetbeweging.


De beweging kan beeld per beeld worden afgespeeld, zodat zelfs de kleinste afwijking van de voet afrol in beeld kan gebracht worden.
Door een vergelijking van metingen met en zonder schoenen kunnen we bekijken welke invloed steunzolen, orthesen, schoenen,… hebben, en dat deze de juiste correcties of ondersteuning bieden.


Bij een afwijking van de analyse kunnen wij u ander/beter schoeisel adviseren of u op maat gemaakte steunzolen aanbieden. Hierdoor wordt er correctie en ondersteuning gegeven aan de voetgewelven waardoor de stand van uw gewrichten kan veranderen, en ontlasten.


Steunzolen maken we uit verschillende materialen (kurk leder, EVA, 3D geprint, Carbon) deze bekijken we in functie van de patiënt.
Walk On werkt samen met verschillende kinesisten, waar wij op afspraak aanwezig zijn, ook aan huis kunnen wij metingen en maatnames doen.